Επικοινωνία

 

ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ MD MMAHUS MSc - Ειδικός Ιατρός Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής

 
Ιατρός Γενικής - Οικογενειακής Ιατρικής , με έδρα στο Ίλιον , κάτοχος δυο μεταπτυχιακών τίτλων σε management και διοίκηση υπηρεσιών και μονάδων υγείας ( CNAM - FRANCE ) και σε διεθνή ιατρική και διαχείριση κρίσεων υγείας ( ιατρική σχολή εθνικού καποδιστριακού πανεπιστήμιου Αθηνών ) . Επίσης πολλαπλών μεταπτυχιακών εξειδικεύσεων στο χώρο των επειγόντων ( BLS/AED, ALS, ATLS, PHTLS, APLS, FCCS, Ε.Π.Ι. (ΕΚΑΒ) ) , της καταδυτικής – υπερβαρικής ιατρικής ( 8ο σχολείο καταδυτικής ιατρικής του Ν.Ν.Α . ) και της μελισσοθεραπείας.

τ. ιατρός Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας άγιος Παντελεήμων , Ευρωκλινικής παίδων και ΕΚΑΒ Αθηνών.
Είναι ενεργό επιστημονικό μέλος της ΕΛ.Ε.ΓΕ.Ι.Α. , της WONCA EUROPE , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ και ΙΑΤΡΙΚΗΣ των ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ , της ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. , του ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟΥ FORUM για την ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ , του ΔΙΚΤΥΟΥ ΙΑΤΡΩΝ της INTERAMERICAN ( MEDISYSTEM ) , του ΔΙΚΤΥΟΥ της ΈΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ( ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ , ALIANZ , ALICO Κ.Λ.Π. ) και άλλων.

Συμβάσεις με ταμεία και ιδιωτικές ασφάλειες . Δέχεται στο ιατρείο καθημερινά κατόπιν ραντεβού και δύναται να εκτελέσει επισκέψεις , νοσηλεία και ιατρικές πράξεις κατ' οίκον , σε όλη την Αττική , όλο το 24ωρο , 365 ημέρες το χρόνο ( συμπεριλαμβανομένων και των επίσημων αργιών ) , κατόπιν έγκυρης και έγκαιρης προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας του ενδιαφερομένου , στο κινητό του τηλέφωνο.
 
 
Διεύθυνση Θηβών 510 131 23 Ίλιον
 
Τηλέφωνο +302105725365
 
Κινητό τηλέφωνο: +306936678777
 
Φαξ +302105725365
 

Ωράριο λειτουργίας

 
 
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας